Gratis besøgstællerAlarmsystem til hus med smart el og lys styring
Alarmsystem til hus med smart el/lys styring Forstør

Alarmsystem til hus med smart el/lys styring

Ny

Alarmpakke med smart styring velegnet til villa eller rækkehus.

999 Items

4 295,00 kr

TrueGuard Pro+ Alarm til hus med smart el og lys styring

TrueGuard Pro+ Alarm til hus er et alarmsystem med smart hjemmestyring, som indeholder de enheder der skal til for, at du kan sikre dit hus, rækkehus eller sommerhus. Med en Pro+ alarm til hus, kan du ikke bare skabe tryggere rammer, men du kan samtidig gøre dit hjem intelligent.

 

Alarm til hus – Intelligent hjem

Med den tilknyttede TrueConnect app er dette alarmsystem ikke bare et alarmsystem, men et komplet hjemmestyringsystem, som gør dit hjem intelligent.

En Pro+ alarm kan styres igennem TrueGuards TrueConnect app, som er skræddersyet til, at kunne styre de forskellige enheder i dit hjem. App’en kan hentes på app store eller på Google play, og den er på dansk og helt gratis. Igennem denne TrueConnect App kan du styre dit hjem uanset, hvor du befinder dig henne. Du kan som eksempel styre din varmepumpe, din kaffemaskine, slukke og tænde dit lys samt meget mere.

Du kan få tilknyttet op til 40 enheder til dit kontrolpanel, og du kan styre alle dine enheder med vores TrueConnect App. På denne har du mange muligheder for, at gøre din hverdag nemmere. Se tilbehørsmodulerne til dette alarmsystem her.

Med intelligent hjemmestyring er du hele tiden tæt på dit hjem. Du kan holde øje med ved bare et klik, og du kan styre dit kontrolpanel hvorend du befinder dig, så længe du har internet. Med din TrueConnect App har du uendelige muligheder.

TrueCom teknologi

TrueCom er TrueGuards egen teknologi, som er installeret i alle deres alarmsystemer. TrueCom er et trådløst system, som står for alt kommunikation imellem enhederne. Det sikre, at der er stabil kommunikation i hele alarmsystemet. Samtidig er TrueCom et nemt navigeringsystem, som alle kan bruge og se sig ud af.

Se flere fordele nedenfor:

Navngiv alle sensorer

Du kan navngive din sensor med TrueCom teknologien via dit kontrolpanel. På denne måde kan du altid gå ind, og se hvilken sensor der er blevet aktiveret, hvis noget skulle gå igang.

Lang batterilevetid

Alle TrueGuards sensorer har lang batterilevetid. De er alle trådløse, hvilket er derfor at de bruger batterier. Med en lang batterilevetid skal du ikke hele tiden tænke på, at skifte batterier.

Signal ved lavt batteri

Med den nye TrueCom teknologi, vil du få direkte besked, hvis dit batteri er ved at løbe tør. Så er du altid forberedt og kan forhindre at dit alarmsystem går helt ud.

Sabotagesikring

Dit alarmsystem er sabotage sikret, hvilket betyder at alarmen vil hyle, hvis der er nogen som forsøger at afmontere eller ødelægge alarmsystemet.

2-vejs kommunikation

TrueCom teknologien er en 2-vejs kommunikation, som er krypteret over den AIA-godkendte 868WF frekvens. Det er af de sikreste kommunikationsteknologier på markedet, da den både er stabil og sikker.

Signalstyrke angives

Du kan altid holde øje med signalstyrkerne på dine enheder, da kontrolpanelet har alle enheders oplysninger tydeliggjort.

Alarm til hus – Opsætning

Med et TrueGuard alarmsystem får du en del muligheder med. Systemet er lavet utroligt brugervenligt og det er på dansk, så du selv kan komme i gang med alarmen uden at betale penge for en ekstern hjælper.

Alarmpakken har et dansk menusystem, dansk webmodul, en dansk manual, og en skræddersyet App, hvorfra du kan styre alle enheder.

Du kan både få en montør ud, som kan sætte systemet op, men du kan også gøre det selv. Hele systemet er trådløst, så der er ingen ledninger som skal sættes op. Når du har fået hængt de forskellige enheder op, skal du bare installere TrueConnect til, og så er du igang.

 

Pakken indeholder:

1 x TrueGuard Pro+ alarmpanel

2 x TrueGuard dørkontakt

1 x TrueGuard bevægelsessensor

1 x TrueGuard tænd og sluk modul

1 x TrueGuard fjernbetjening

4 x Kvalitets dobbeltsidet TrueGuard alarmklistermærke

Skruer, strømforsyning, batterier samt manualer

Er du i tvivl om noget, så er du mere end velkommen til, at kontakte os for hjælp.

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Alarmsystem til hus med smart el/lys styring

Alarmsystem til hus med smart el/lys styring

Alarmpakke med smart styring velegnet til villa eller rækkehus.

Related Products