Gratis besøgstællerAlarmsystem med varmestyring til sommerhuset
Alarmsystem til sommerhus med varmestyring Forstør

Alarmsystem til sommerhus med varmestyring

Ny

Alarm til sommerhus med styring af varmepumpe.

999 Items

4 795,00 kr

TrueGuard Pro+ Alarm til sommerhus med kamera og varmepumpestyring

En alarm til sommerhus fra TrueGuard med kamera og styring af varmepumpe, indeholder de enheder der skal til for, at du kan sikre og styre varmepumpen i dit sommerhus. Gør tilværelsen sikrere både når du er i dit sommerhus, men også når du ikke er der.

 

Alarm til sommerhus – Verificeret fotoalarm

Det har hidtil været svært, at få politiet til at rykke ud, når privatalarmer udløses. Vælger du derimod, at få foto/videodokumentation i alarmen, så skal politiet komme. For hvis du f.eks. er boligejer og har indbrud, så modtager du en alarmrapport på enten din smartphone, tablet eller PC, og du vil efterfølgende modtage et billede eller videofrekvens fra sommerhuset. Her vil du kunne se hvor tyven begår indbrud, og du må ringe 112.

Alternativt skal man selv se samt verificere, at der er indbrud (eller få naboen til det), før man må melde indbruddet til politiet.

Få effektiv varmestyring i sommerhuset

I denne pakke får du et IR Øje, som kan styre alle typer enheder, der benytter infrarød kommunikation. Det vil sige at du blandt andet kan styre din varmepumpe i dit sommerhus. Du kan tænde og slukke for varmepumpen fra TrueConnect appen, som følger gratis med til TrueGuard Pro+ alarmsystemet. Så vil du gerne have at det er dejlig varmt i sommerhuset når du ankommer, så tænd for varmepumpen inden du kører hjemmefra fra din smartphone eller tablet.

Hvis du gerne vil have en super effektiv varmestyring i dit sommerhus, så har du mulighed for at tilkøbe en temperatur måler, som automatisk vil kunne tænde og slukke for varmepumpen alt efter, hvordan du definerer bund og top temperaturer i alarmens webmodul.

TrueGuard Pro+ sommerhus alarmpakke

Hos TrueGuard går vi op i både kvalitet, komfort og ikke mindst sikkerhed.

TrueGuards sommerhus alarm er en fremtidssikret tyverialarm. Alarmen har både IP- og GSM-interface, som åbner op for mange muligheder, blandt andet for at tilknytte et kamera, som kan dokumentere hvad der sker hvis alarmen går.

Når du køber en sommerhus alarm fra TrueGuard, har du en del muligheder. Systemet er lavet brugervenligt, så du selv kan komme i gang med alarmen uden at betale penge for en ekstern hjælper.

Denne alarmpakke indeholder:

  • Dansk menusystem
  • Dansk webmodul
  • Dansk tilhørende App
  • Dansk manual – Brugervenlig

TrueGuard Pro+ sommerhus alarmpakken har indbygget hjemmeside på dansk, som gør at det er let at sætte alarmen op som du ønsker. Hjemmesiden er opbygget så du får et godt overblik over alarmen. Det kræver at alarmen er forbundet til din router.

TrueConnect app

Når du køber en Pro+ sommerhus alarm, så følger der en yderst avanceret og samtidig yderst brugervenlig app med til systemet, som du kan hente kvit og frit på app store eller Google play.

Med TrueConnect appen åbner der sig en verden af muligheder med din alarm, som nu ikke “bare” er en super effektiv alarm, men også et komplet hjemme styringssystem. Du kan fra app’en styre alle enheder i dit hjem, og du kan have op til 40 trådløse enheder koblet til dit kontrolpanel. Dette åbner op for mange features, som du kan bruge dit alarmsystem til.

Sommerhus alarmpakken indeholder:

1 x TrueGuard Pro+ alarmpanel

2 x TrueGuard dørkontakt

1 x TrueGuard PIR fotosensor med blitz

1 x TrueGuard IR Øje til styring af varmepumpe

1 x TrueGuard fjernbetjening

8 x Kvalitets dobbeltsidet TrueGuard alarmklistermærker

Skruer, strømforsyning, batterier samt manualer

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Alarmsystem til sommerhus med varmestyring

Alarmsystem til sommerhus med varmestyring

Alarm til sommerhus med styring af varmepumpe.

Related Products